GRAFISCH ONTWERPER NODIG?

Huur mij in

GRAFISCH ONTWERPER

Nienke Zaalberg


Ik ben Nienke Zaalberg, 22 jaar uit Leiderdorp. Ik ben grafisch ontwerper en ondernemer. Mijn stijl kenmerkt zich door een speels karakter en een eigentijdse vibe.

SKILLS
ERVARING
OKTOBER 2018 - HEDEN

Binnen Interaction Matters heb ik mij verder ontwikkeld als content creator. Uiteindelijk stapte ik over naar social bedrijf Red Niños. Daar houd ik mij momenteel bezig met content strategie en content creatie. We doen diverse campagnes voor grote en kleine klanten. Denk aan Via Mio, Moscow, Moscow at Sea, T-Mobile, The Phone Lab, RE/MAX en Popocatepetl.


MAART 2018 - OKTOBER 2018

Net het werken bij kleinere bureaus wordt het tijd om eens een kijkje te nemen bij grotere bureaus. Meer collega's, grotere klanten en uitdagende opdrachten. Dat is waar ik naar op zoek ben. En zo kom ik terecht bij Interaction Matters. Hier werk ik als grafisch vormgever voor klanten als Naturalis, NIBC Direct, T-mobile en Motorhuis.


SEPTEMBER 2018 - MAART 2018

Na het behalen van mijn diploma aan het Grafisch Lyceum in Rotterdam ga ik aan de slag als grafisch ontwerper bij StudioFreeke in Leiden. Daar houd ik mij bezig met verschillende werkzaamheden zoals logo ontwerp, print en DTP-werkzaamheden.


3 MAANDEN, OKTOBER 2017

Mijn praktijkstage volg ik bij Buro Azeta, onderdeel van Gangetje 5 in Leiden. Hier leer ik alle in's & out's van de Adobe Creative Suite, ontwikkel ik concepten en werk ik deze tot in de details uit.

EDUCATIE
  • 2016Grafisch Lyceum Rotterdam

    Grafisch ontwerp
  • 2013Da Vinci Kagerstraat

    HAVO

Samenwerken?


Contact