JOEHOE!

Ik ben Nienke

BEKIJK DE

Werkwijze

Per maand neem ik een beperkt aantal nieuwe klussen aan zodat elk project de hoeveelheid aandacht en liefde krijgt die nodig is om tot het perfecte eindresultaat te komen.

HOE HET WERKT

Bekijk het proces

01

Kennismaken

Dat doe ik bij voorkeur face to face. Maar als dat niet kan, is beeldbellen ook een optie. Zitten we op één lijn en worden we enthousiast van elkaar? Dan kan het samenwerken beginnen!

02

Brainstormen

In deze fase duiken we diep in het verhaal achter jouw bedrijf. Wie ben je? Wat doe je? En met welke motivatie? Wat wil je uitstralen naar de buitenwereld? We maken een gezamenlijk moodboard aan en verzamelen alle informatie in een sheet. Deze dient als houvast tijdens het gehele ontwerpproces.

03

Conceptfase

In deze fase ga ik aan de slag met de eerste concept voorstellen. Afhankelijk van het type pakket dat je kiest, maak ik een aantal variaties waarbij ik experimenteer met kleuren, vormen en lettertypes. 

04

Uitwerken

Ik werk het gekozen concept uit tot een definitief ontwerp. Je hebt hierna nog een moment om feedback door te geven. Alles akkoord? Dan is het tijd om jouw nieuwe jasje aan te trekken!

IS DE VONK OVERGESLAGEN?

Aan de slag

Plan een gratis adviesgesprek in om te kijken hoe we de huisstijl van jouw dromen kunnen neerzetten.

WAT GOED!

Bedankt voor je berichtje! Ik kom zo snel mogelijk bij je terug!